Laatujohtaminen avaimena yrityskehitykseen

  • Toimintajärjestelmät
  • Itsearviointi / Laatupalkintoarviointi
  • Prosessijohtaminen
  • Henkilöstön kehittäminen
  • ISO 9000 –sertifioinnit
  • Laatutyökalut

Laatujohtaminen

Laatujohtamiseen liittyvä koulutus ja konsultointi ovat olleet merkittävässä osassa yrityksemme toiminnassa alusta alkaen. Olemme toimineet Suomen Laatupalkintoarvioijana, kehittäneet oman Toiminnan laatuanalyysin sekä valmentaneet laatupalkintoarviointeja ja itsearviointeja lukuisissa yrityksissä.

Prosessikonsultointi ja tuloskorttikurssit

Prosessien kehittäminen on erikoisosaamistamme ja olemme toteuttaneet Laatukeskukselle useita yleisiä ja yrityskohtaisia prosessi- ja tuloskorttikursseja. Käytännön prosessikonsultointia olemme tehneet monille organisaatioille, kuten pankeille, vakuutuslaitoksille, julkiselle hallinnolle, teollisuuden, kaupan sekä palvelualan yrityksille.

Toimintajärjestelmien rakentaminen

Toimintajärjestelmien rakentaminen on merkittävä toimintamuotomme. Valmennuksen tavoitteena on luoda johtamisjärjestelmä, joka varmistaa laadun, selkeyttää prosessit, parantaa tuottavuutta ja johtaa toiminnan kehittämiseen. Tavoitteena on usein myös ISO 9001 -sertifikaatin hankkiminen organisaatiolle. Toimintajärjestelmäohjelmistoissa yhteistyökumppanimme on IMS Business Solutions Oy, www.ims.fi

Luotettava laatukouluttaja

Olli Lecklin on toiminut laatukouluttajana Laatukeskuksessa sekä useissa ammattikorkeakouluissa ja yliopistojen täydennyskoulutuskeskuksissa. Hän on kirjoittanut kirjat Laatu yrityksen menestystekijänä ja Laadunkehittäjän työkalupakki (jälkimmäinen yhdessä Risto Laineen kanssa)

Vuonna 2016 ovat Erkki J. Anttila ja Olli Lecklin kirjoittaneet 50 konkreettista työkalua sisältävän Menestyksen työkalut yrittäjille ja esimiehille -kirjan. Kirjaa voi ostaa meiltä tai verkkokaupasta www.leijonaksi.fi

Ota yhteyttä!

Lue myös liikkeenjohto-, taloushallinto- ja lakipalveluistamme ja kysy lisää!

Kysy - Me vastaamme!

Laatujohtamisen kirjallisuus:

Kerro meistä kavereillesi