Kalenteritie 15 C 02200 ESPOO | Puh. 040 583 6880

YRITYKSESI TUKENA

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Tietojuristit Oy
Kalenteritie 15 C
02200 ESPOO

Y-tunnus: 0935810-5
Puh: 040 583 6880

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Tietojuristit Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Konsultointi- ja lakiasiaintoimisto Tietojuristit Oy:n toimitusjohtaja on KTM, OTK Olli Lecklin. Hänellä on monipuolinen kokemus yritysten kehittämisestä ja konsultoinnista.

Lue lisää laatujohtamisesta!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 2Jaa

Konsultointi- ja lakipalvelut yli 25 vuoden kokemuksella

Tietojuristit Oy on vuonna 1992 perustettu konsultti-, laki- ja tilitoimisto. Yhtiön toimitusjohtaja on KTM, OTK Olli Lecklin. Konsultointi- ja lakiasiaintoimistomme sijaitsee Espoon Olarissa, mutta palvelemme yrityksiä ympäri Suomen.

Toimintamme kulmakiviä ovat

  • Asiakkaiden hyvä palvelu
  • Laaja asiantuntemus
  • Ehdoton luotettavuus

Näitä arvoja noudattaen tuotamme asiakkaillemme lisäarvoa. Tietojuristit Oy on tunnustettu ja arvostettu yhteistyökumppani ja kilpailukyvyn parantaja osana kattavaa yritysverkostoa.

Palvelumme

Yhteistyöverkostomme

Laajoissa hankkeissa tukeudumme yhteistyöverkostoihin. 

PK-yritysten kehittämispalveluissa toimimme yhteistyössä ELY-keskusten kanssa, joille olemme tuottaneet konsultointipalveluita vuodesta 2010 lähtien sertifioituna konsulttina. 


Tietojuristit Oy on yrityksille konsulttipalveluita tuottavan Yhteisen Toimialaliiton LIIKE YTL -neuvottelukunnan keskeinen yhteistyökumppani ja sen johtoryhmän jäsen.


Merkittävä yhteistyöverkosto on Consulting Union Ltd Oy, 10 konsulttiyrityksen muodostama lähes koko maan kattava verkosto. Tietojuristit Oy kuuluu partner-yrityksenä tähän verkostoon. Olli Lecklin on Consulting Union Ltd Oy:n hallituksen puheenjohtaja. Lue lisää: www.consunion.fi

Koulutusasioissa merkittävä yhteistyökumppani on Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry, jolle olemme kehittäneet useita oston ja logistiikan tehostamiseen ja juridiikkaan liittyviä kursseja. 

Toimintajärjestelmien kehittämisessä ja koulutusasioissa myös Arter Oy on kumppanimme.

Tietojuristit Oy / Olli Lecklin on jäsenenä seuraavissa yhdistyksissä: Suomen Yrittäjät, Laatukeskus, Tietotekniikan Liitto, Projektiyhdistys, Lakimiesliitto, Ekonomiliitto, Veronmaksajien keskusliitto ja IT-oikeuden yhdistys.

Tutustu kattaviin asiantuntijapalveluihimme ja ota yhteyttä.