Kalenteritie 15 C 02200 ESPOO | Puh. 040 583 6880

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Tietojuristit Oy
Kalenteritie 15 C
02200 ESPOO

Y-tunnus: 0935810-5
Puh: 040 583 6880

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Tietojuristit Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Laatujohtamisen kirjallisuus:

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Laatujohtaminen avaimena yrityskehitykseen

 • Toimintajärjestelmät
 • Itsearviointi / Laatupalkintoarviointi
 • Prosessijohtaminen
 • Auditoinnit
 • Henkilöstön kehittäminen
 • ISO 9000 –sertifioinnit
 • Laatutyökalut

Laatujohtaminen

Laatujohtamiseen liittyvä koulutus ja konsultointi ovat olleet merkittävässä osassa yrityksemme toiminnassa alusta alkaen. Olemme toimineet Suomen Laatupalkintoarvioijana, kehittäneet oman Toiminnan laatuanalyysin sekä valmentaneet laatupalkintoarviointeja ja itsearviointeja lukuisissa yrityksissä.

Prosessikonsultointi ja tuloskorttikurssit

Prosessien kehittäminen on erikoisosaamistamme ja olemme toteuttaneet Laatukeskukselle useita yleisiä ja yrityskohtaisia prosessi- ja tuloskorttikursseja. Käytännön prosessikonsultointia olemme tehneet monille organisaatioille, kuten pankeille, vakuutuslaitoksille, julkiselle hallinnolle, teollisuuden, kaupan sekä palvelualan yrityksille.

Toimintajärjestelmien rakentaminen

Toimintajärjestelmien rakentaminen on merkittävä toimintamuotomme. Valmennuksen tavoitteena on luoda johtamisjärjestelmä, joka varmistaa laadun, selkeyttää prosessit, parantaa tuottavuutta ja johtaa toiminnan kehittämiseen. Tavoitteena on usein myös ISO 9001 -sertifikaatin hankkiminen organisaatiolle. Toimintajärjestelmäohjelmistoissa yhteistyökumppanimme on Arter Oy, www.arter.fi

Luotettava laatukouluttaja

Olli Lecklin on toiminut laatukouluttajana Laatukeskuksessa sekä useissa ammattikorkeakouluissa ja yliopistojen täydennyskoulutuskeskuksissa. Hän on kirjoittanut kirjat Laatu yrityksen menestystekijänä ja Laadunkehittäjän työkalupakki (jälkimmäinen yhdessä Risto Laineen kanssa).

Olli Lecklin on kirjoittanut yhdessä Erkki J. Anttilan kanssa 50 konkreettista työkalua sisältävän Menestyksen työkalut yrittäjille ja esimiehille -kirjan. Kirjaa voi ostaa meiltä suoraan tai Holvi-verkkokaupasta

Ota yhteyttä!

Lue myös liikkeenjohto-, taloushallinto- ja lakipalveluistamme ja kysy lisää!