Kalenteritie 15 C 02200 ESPOO | Puh. 040 583 6880

Kysy - Me vastaamme!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Tietojuristit Oy
Kalenteritie 15 C
02200 ESPOO

Y-tunnus: 0935810-5
Puh: 040 583 6880

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Tietojuristit Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Liikkeenjohto- ja verkostoitumispalvelut

  • Liiketoimintasuunnitelmat
  • Liiketoiminnan uudistaminen
  • Tuottavuus ja talous
  • Johtaminen ja strategiatyö
  • Innovaatioiden käynnistäminen ja kehittäminen
  • Yritystoiminnan kehittäminen ja arviointi
  • Tuloskorttien rakentaminen
  • Yritysten verkostoituminen
  • Yritystuet

Liikkeenjohdon kehittäminen

Tietojuristit Oy panostaa voimakkaasti pk-yritysten kehittämiseen. Lähtökohtana on useimmiten ollut liiketoimintasuunnitelman tekeminen ELY-keskusten tuotteistettuna asiantuntijapalveluna. Suunnitelmassa määritetään yrityksen visio, strategiat ja kehityssuunnitelmat sekä tehdään toimenpideohjelma niiden toteuttamiseksi. Jatkotyönä olemme osallistuneet yritystukien hakemiseen, rahoituksen järjestelyyn ja ohjelmien läpiviemiseen.

Konsultointia on tehty yhteistyössä Uudenmaan, Varsinais-Suomen, Hämeen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen ELY-keskusten kanssa. Olli Lecklin on ollut sertifioitu konsultti PK-LTS ja Tuotto+ -asiantuntijapalveluissa. Hänen profiilisivunsa on nähtävissä Työ- ja elinkeinoministeriön Yritysten kehittämispalveluiden sivuilla.

Tietojuristit Oy on valittu toimittajaksi Työ- ja elinkeinoministeriön kilpailuttamiin Yritystoiminnan kehittämispalveluihin osa-alueille Uudistaminen sekä Tuottavuus ja talous.

Uudistaminen on kehittämispalvelu pk-yritysten muutos- ja murrostilanteen hallintaan.
Palvelu sisältää toimenpiteitä, joilla

  • kehitetään yrityksen liiketoiminnan parempaa hallintaa
  • vahvistetaan kannattavan liiketoiminnan edellytyksiä parannetaan muutoksen hallinnan ja johtamisen osaamista
  • ohjataan strategian ja liiketoiminnan uudelleen suuntauksessa
  • turvataan liiketoiminnan jatkuvuus omistajanvaihdoksissa

Tuottavuus ja talous on kehittämispalvelu pk-yrityksen tuottavuuden, talouden ja teknologian edistämiseen.
Palvelu sisältää toimenpiteitä, joilla

  • kehitetään työn sujuvuutta ja tuotantoa
  • kehitetään tuotanto- ja palveluprosesseja ja johtamista
  • selvitetään ja kehitetään uuden teknologian ja tietotekniikan hyödyntämismahdollisuuksia yrityksen toiminnassa
  • kehitetään yrityksen talouden  strategista suunnittelua, seurantaa ja talouteen liittyvien tietojärjestelmien hyödyntämistä

ELY-keskuksen tukemana kehittämispalvelujen konsultointipäivä maksaa yritykselle vain 300 €+ alv.

Yhteisen Toimialaliiton (YTL) LIIKE YTL -neuvottelukunta
on Suomen johtava osaamisverkosto, jonka jäsenet tarjoavat yrityskehityspalveluja uutta suuntaa hakeville kehittymishaluisille ja
kasvua tavoitteleville PK-yrityksille.

Palveluita ovat: 

  • yritysklinikkakonsepti - Boost Up -klinikat
  • paikallisen/yrityskohtaisen sopimisen palvelukonsepti
  • osaavan työvoiman validointikonsepti (OVA-palvelu)

Palveluita täydennetään ELY-keskusten yritysten kehittämispalveluilla. Tietojuristit Oy tarjoaa näitä palveluita LIIKE YTL -neuvottelukunnan johtoryhmän jäsenenä. 



Innovaatioseteli on Business Finlandin rahoittama palvelu vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville pk-yrityksille, jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan. Innovaatiosetelillä voi ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseen. Innovaatiosetelin arvo on 5.000 € + alv.

Tietojuristit Oy on Business Finlandin hyväksymä Innovaatiosetelin palveluntuottaja seuraavilla osa-alueilla:

Tarjottava palvelu

Avainsanat

Innovaatioiden kehittäminen, hallinta ja kaupallistaminen, Innovaatioprosessi

Innovaatiotoiminta

Innovaatiostrategia, arkkitehtuuri ja mittarit, sinisen meren strategian hyödyntäminen

Strateginen suunnittelu

Immateriaalioikeudet ja kaupalliset sopimukset, aiheeseen liittyvä juridiikka

Sopimukset


Esimerkki yritysverkostojen rakentamisesta

Keskeinen konsultointialueemme on myös yritysverkostojen rakentaminen. Olemme olleet mukana Partner Laatuverkosto -konseptin kehittämisessä ja luoneet yhteistyöverkostoja eri toimialojen yrityksille. Teknologiateollisuuden TRIO-hankkeeseen liittyvässä Verkostoveturi-ohjelmassa olemme myös toimineet sertifioituna valmentajana. Merkittävin käynnissä oleva hanke on fysioterapia- ja kuntoutusalalla. Tavoitteena on yhtenäisen toimintamallin rakentaminen, yritysverkoston kehittäminen, brändin rakentaminen ja verkoston toiminnan integrointi neljällesadalle yritykselle.

Ota yhteyttä!

Lue myös laatujohtamis-, taloushallinto- ja lakipalveluistamme ja kysy lisää!